Bloc Escoles Verdes

Dos Premis d'Horts ecològics educatius

1. Concurs impulsat des del Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació i d'Ensenyament amb la col·laboració de l’Associació Vida Sana i la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC) a nivell de Catalunya. Aquest és el V Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica.

El V Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica s'adreça a tots els centres d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat, educació professional, educació especial i llar d'infants de Catalunya, amb l'objectiu de reconèixer i incentivar els projectes i línies de treball que aquests realitzen en la promoció del coneixement de l'agricultura i l'alimentació ecològiques i de les seves implicacions socials i ambientals, tant a nivell dels propis alumnes, com de la comunitat educativa en general.

Com a novetat d’aquesta edició, el termini de presentació serà de l’1 de juny al 15 de juliol del 2017. D’aquesta manera es podran presentar projectes o experiències pedagògiques que s’hagin desenvolupat al llarg del curs escolar 2016-2017.

El premi enguany també incorpora una varietat més àmplia de propostes, ja que podran optar-hi qualsevol tipus de projecte, experiència o material de promoció de l’agricultura i l’alimentació ecològica.

El Premi està impulsat pels Departaments de Territori i Sostenibilitat, d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i d'Ensenyament amb la col·laboració de l’Associació Vida Sana i la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC).

Més informació i convocatòria 2017

2. La IV edició del Premi d’Horts educatius ecològics, agricultura social que convoca l’Associació Vida Sana i la Fundació Triodos: http://xarxanet.org/financament/premi-horts-educatius-ecologics-agricultura-social-2017

Heu desenvolupat durant el curs 2016-2017 un projecte o una experiència relacionat amb l’hort escolar ecològic? Dons aprofiteu per participar en aquest concurs estatal!!

El concurs té quatre categories de premis. Aquí  trobareu les bases del concurs, així com un model de memòria i el full d’inscripció.

El termini de presentació del projecte va del 01/06/2017 al 15/07/2017

Enviarme un correo electrónico cuando reciba comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques