L'activista serà el protagonista d'una conferència inaugural a l'Auditori, a les 11:00 h, titulada «El futur és aquí», i també participarà en una trobada de joves pel clima.

  • L'esdeveniment és gratuït i està coorganitzat per Fundesplai i Plant For The Planet, en el marc del projecte europeu EAT:LIFE.

Amb només 12 anys, Francisco Javier Vera Manzanares és tot un referent de l'activisme climàtic i la defensa d'una vida digna al seu país natal, Colòmbia. Vera Manzanares ha realitzat accions d'impacte local, nacional i internacional, i també ha impartit conferències a Llatinoamèrica i arreu del món.

CAT Cartell El Futur Es Aqui

A més, és fundador del moviment ambiental «Guardianes por la Vida», una plataforma que agrupa més de 500 infants a Colòmbia amb l'objectiu d'incentivar el lideratge i promoure la consciència ambiental. Recentment, ha publicat el seu primer llibre Pregúntale a Francisco: ¿Qué es el cambio climático?, dirigit a infants a partir de 5 anys amb la finalitat de proporcionar eines per afrontar la crisi climàtica.

Detalls de l’acte

  • Data: 29/06/2022
  • Horari: 11:00 h
  • Idiomes: castellà i català
  • Format: presencial

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.

 

10575663897?profile=RESIZE_710x

 10582873091?profile=RESIZE_710x

 

 

 

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques