10526950885?profile=RESIZE_710x

 

Els centres del Baix Llobregat sud han treballat en xarxa amb altres centres del Baix Llobregat per engegar el projecte: "Enverdim el Baix Llobregat".

Des del mes de gener van estar plantant llavors que portaven els alumnes de casa seva: algunes llegums no cuites, llavors que trobaven dins de les fruites que menjaven o algun alumne va portar llavors de l'hort de l'avi o d'un paquet de llavors que havien comprat i havia sobrat.

Amb tot això, els mesos anaven passant i les llavors anaven creixent. Mentre van elaborar cartells publicitaris per penjar-los pels carrers per informar a la gent del poble quin dia, a quina hora i per a on sortiríem a alliberar les plantes.

El següent pas va ser elaborar una petita nota informativa per a cada una de les plantes on detallava el seu nom i una explicació breu del projecte “Enverdim”.

Així que va arribar el dia de l'alliberament de les plantes cada centre el va realitzar en el seu municipi, fent una caminada pel poble i aturant als vilatants del poble convidant-los a acollir una de les plantes que ells havien sembrat.

Algun centre, paral·lelament a sembrar les plantes, també han enverdit el seu centre i cada grup classe ha escollit una planta per plantar, com per exemple l’INS Lluís de Requesens de Molins de Rei, que ara tenen: un cirerer, girasols, una gerdera, un roser, i diverses plantes aromàtiques per fer més gran el jardí de papallones.

Va ser una activitat molt motivadora per l’alumnat, els va agradar molt i la van gaudir. Alhora han aprés més sobre un tipus de planta i les característiques d’aquesta, així com també les cures i necessitats corresponents i la importància de plantar plantes autòctones el perill que comporten les espècies invasores. Recomanem 100% realitzar aquest petit projecte.

Els centres que han participat en aquesta acció són:

10526957660?profile=RESIZE_584x

Algun centre encara ha de fer l'alliberament, però us deixem unes quantes fotografies perquè veieu com ha anat:

10526957861?profile=RESIZE_710x

 

10526958061?profile=RESIZE_710x

 

10526958079?profile=RESIZE_710x

 

 

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques