Compartim futur: catàleg d'activitats de la AMB

Compartim futur: catàleg d'activitats de la AMB

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és un ens local supramunicipal que té competències en el cicle de l’aigua, la prevenció i gestió dels residus, l’impuls de les energies renovables, els parcs i les platges metropolitans, la mobilitat i el transport, la planificació territorial i l’urbanisme, i també en l’àmbit de l’educació per a la sostenibilitat, entre d’altres. Per aquest motiu, l’AMB disposa del programa d'educació per la sostenibilitat Compartim un Futur, un programa que comprèn activitats, visites i recursos de 5 eixos temàtics diferents per tal de proporcionar coneixement i eines per promoure un canvi d’hàbits a la població. Els eixos que es treballen són: Cicle de l'aigua, Energia i canvi Climàtic, Salut Ambiental i mobilitat sostenible, Recuros i residus, i Territori, ecologia i biodiversitat. El programa ofereix formació reglada, no reglada i ciutadana.

75311-1.jpgEn el catàleg del curs 2019-2020 per a formació reglada hi trobareu recursos interessants per a l'escola. Per a més informació, també podeu consultar la Guia Didáctica Compartim un futur, una plataforma digital que permet cercar els diferents recursos educatius del programa.

També podeu seguir el programa el desenvolupament del programa a les xarxes:

 

 

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques

Aquí trobareu els calendaris de trobades de professorat, trobades d'alumnat, formacions temàtiques i comissions de seguiment del curs 2023-24.

Hi ha 3 calendaris que es distribueixen en els següents territoris:

  • Alt Penedès i Garraf
  • Baix Llobregat
  • Vallès Occidental i Barcelonès

Us recomanem apuntar-vos en les trobades del vostre territori, però si teniu molt d'interès a participar en alguna proposta d'un altre territori ens podeu escriure a escolesverdes@fundesplai.org i fer-nos la petició.

Aquí podeu descarregar els calendaris en format PDF o JPG