Bloc Escoles Verdes

DIA MUNDIAL DE L'AIGUA - 22 de març de 2.019

 

Sense deixar ningú darrere
Qui sigui, sigui on estigui, l'aigua és el vostre dret humà

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua, després que la seva celebració s'aprovés a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) l'any 1992.

L'objectiu 6 per al desenvolupament sostenible és cristal·lí: aigua per a tothom cap al 2030. Per definició, això significa que no hi ha ningú darrere. Però avui, milers de milions de persones encara viuen sense aigua potable: les llars, les escoles, els llocs de treball, les explotacions i les fàbriques que lluiten per sobreviure i prosperar. Els grups marginats, dones, nens, refugiats, pobles indígenes, persones amb discapacitat i molts altres, sovint s'obliden i, de vegades, s'enfronten a la discriminació, ja que intenten accedir i gestionar l'aigua segura que necessiten.

Aquest Dia Mundial de l'Aigua, del 22 de març de 2019, tracta de fer front a la crisi de l'aigua abordant els motius pels quals queda molta gent sense accés al recurs.

A L'ESCOLA

És un dia important per a poder treballar a l'escola fent alguna activitat:

La diada serveix per explicar quines accions es desenvolupen i es recomana fer servir les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram...) i el hashtag / paraula clau #diamundialaigua #worldwaterday #acaworldwaterday2019 . Més informació internacional del WorldWaterDay .

 

 

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques