DONA LA NOTA

3993150838?profile=RESIZE_710x

DONA LA NOTA, encara hi som a temps és una iniciativa que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper.

Amb aquesta iniciativa es pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper. D’una banda, integrant els valors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l’entorn, etc.). I d’altra, afavorint un espai d’intercanvi d’experiències  a disposició dels centres. I emmarcat en tot aquest escenari apareix la iniciativa contra el canvi climàtic, amb el lema “DONA LA NOTA, encara hi som a temps”. El punt de partida és la proposta inicial del CdA Pau Casals, que s’amplia amb la participació d’altres serveis de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital que pren el compromís de lidera aquesta iniciativa, difondre-la, impulsar-la i destinar-hi els recursos necessaris.

 

QUÈ HEU DE FER PER A PARTICIPAR?

Hi ha dues maneres de participar:

1.Fent els reptes mensuals: ja hi ha dos reptes publicats i cada mes en sortirà un de nou. No heu de fer tots els reptes, sinó que us podeu inscriure a aquells reptes que s'adiguin al vostre centre, ja que cada repte té la seva inscripció:

  • Repte inicial: Què podem fer? Aquíteniu tota la informació.
  • Repte 1: Ens comprometem a millorar la gestió de recursos energètics al centre!!!! Aquí teniu tota la informació.

2.El proper dia 5 de juny de 2020 a les 11 del matí, coincidint amb el dia Mundial del Medi Ambient, us convidem a cantar aquesta cançó a tothom als patis, carrers, places dels diferents territoris de Catalunya i arreu del món. En aquesta mateixa diada es concretarà la proposta de fer un gran concert per poder celebrar-ho conjuntament. Us anirem informant i concretant d’aquesta iniciativa. AQUÍ podeu trobar la cançó i tota la informació, ja que si voleu participar i cantar-la heu de fer també la inscripció

 

Us animem a que hi participeu i que la veu de l'alumnat se senti per tot arreu!!!

 

Més informació: https://projectes.xtec.cat/encara-hi-som-a-temps/ 

 

 

 

 

 

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques