12127658476?profile=RESIZE_400x

Avui us volem explicar un projecte molt interessant que es du a terme cada curs a l'Institut Sales i Xandri de Sant Quirze del Vallès (al Vallès Oriental). Aquesta Escola Verda proposa cada any a l'alumnat de 4rt de la ESO fer un fotoreportatge per treballar els valors lligats amb el programa de centre Sostenibilitat i Xarxa.

Aquest curs 2022-23 el projecte s’ha titulat ECOSISTEMES HD i ha posat en valor la biodiversitat i la seva preservació, a partir de conèixer-la, a l'entorn proper. L’alumnat ha treballat des de diferents perspectives continguts relacionats amb els éssers vius, la biodiversitat i  el desenvolupament sostenible. També han fet zoom a la història de la fotografia i han après tècniques per enfocar el món amb l’objectiu d’explicar una història. Ja podeu veure aquest fotoreportatge, que fa zoom a la Serra de Galliners, en aquest site.

12127655498?profile=RESIZE_710x

També hi trobareu els fotoreportatges fets en els cursos anteriors amb títols tan suggerents com La plaga. Homo sapiens sapiens?, Som Serra o Resiliència, entre d'altres.

Ens encanta poder compartir la gran feina que feu les Escoles Verdes i esperem que aquests exemples que publiquem us inspirin. Per això us volem animar a enviar-nos al correu escolesverdes@fundesplai.org les experiències que aneu fent durant el curs per a poder publicar-les. Només cal que inclogueu l'enllaç a la vostra publicació i 3 o 4 línies explicatives.

 12127658495?profile=RESIZE_584x

 

 

 12127678688?profile=RESIZE_400x

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques

Aquí trobareu els calendaris de trobades de professorat, trobades d'alumnat, formacions temàtiques i comissions de seguiment del curs 2023-24.

Hi ha 3 calendaris que es distribueixen en els següents territoris:

  • Alt Penedès i Garraf
  • Baix Llobregat
  • Vallès Occidental i Barcelonès

Us recomanem apuntar-vos en les trobades del vostre territori, però si teniu molt d'interès a participar en alguna proposta d'un altre territori ens podeu escriure a escolesverdes@fundesplai.org i fer-nos la petició.

Aquí podeu descarregar els calendaris en format PDF o JPG