12127678497?profile=RESIZE_400xVolem compartir amb vosaltres un altre projecte escolar ben interessant de l'Escola Emili Carles i Tolrà, de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Com Escola Verda, compromesa i solidària amb el medi ambient, cada curs treballen de manera global un tema relacionat amb el Dia Mundial del Medi Ambient. Aquest curs han plantejat a l'alumnat tot de propostes relacionades amb el DIA MUNDIAL DELS OCEANS (8 de juny).

12127677100?profile=RESIZE_584xCom cada curs, tot el treball fet per l'alumnat queda recollit a la revista de l'escola LA VEU, publicada a la web del centre i de la qual es fa difusió. Podeu llegir la revista d'aquest curs aquí.

Amb aquest projecte l'escola vol contribuir al manteniment dels oceans fent un treball interdisciplinari amb els següents objectius:

  • Conservar i utilitzar de manera sostenible els recursos, els materials i l’aigua per contribuir en el benestar dels mars i els oceans.
  • Esdevenir consumidors responsables amb relació als peixos que consumim i les deixalles que generem.
  • Prendre consciència de l’estat dels oceans, mars i ecosistemes marítims, i de les principals causes.
  • Reconèixer la importància que tenen els oceans, el principal pulmó del planeta i alhora on habiten una gran diversitat d’ecosistemes marins, en els éssers vius i planeta, actualment en perill.
  • Conèixer les principals accions que podem dur a terme tant individualment com col·lectivament per contribuir al benestar dels oceans tant a l’àmbit escolar com a l’àmbit familiar.

Podeu llegir més sobre els oceans i sobre el projecte a la revista La Veu i a la publicació al blog de l'escola.

 

Ens encanta poder compartir la gran feina que feu les Escoles Verdes i esperem que aquests exemples que publiquem us inspirin. Per això us volem animar a enviar-nos al correu escolesverdes@fundesplai.org les experiències que aneu fent durant el curs per a poder publicar-les. Només cal que inclogueu l'enllaç a la vostra publicació i 3 o 4 línies explicatives.

12127678867?profile=RESIZE_584x

12127680656?profile=RESIZE_400x

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques

Aquí trobareu els calendaris de trobades de professorat, trobades d'alumnat, formacions temàtiques i comissions de seguiment del curs 2023-24.

Hi ha 3 calendaris que es distribueixen en els següents territoris:

  • Alt Penedès i Garraf
  • Baix Llobregat
  • Vallès Occidental i Barcelonès

Us recomanem apuntar-vos en les trobades del vostre territori, però si teniu molt d'interès a participar en alguna proposta d'un altre territori ens podeu escriure a escolesverdes@fundesplai.org i fer-nos la petició.

Aquí podeu descarregar els calendaris en format PDF o JPG