Bloc Escoles Verdes

Tot l’alumnat de l’ESC Roser Capdevila de Polinyà ha celebrat el dia del medi ambient i la setmana de la natura realitzant diferents tallers.

Tallers Infantil

Activitat: TALLER RECICLATGE INTERCICLE EN INFANTIL

Resum:

Recollida de material de rebuig. Fem construccions amb bricks de llet, sucs i batuts, capses, taps, cartrons... i decorem els porxos amb aquestes maquetes fetes pels nens. A la tarda fem una selecció de materials utilitzats i els llencem al contenidor corresponent.

Descripció:

Una setmana abans s’envia una circular als pares per tal de que els nens/es portin de casa tetrabricks, sucs, capses de cartró, taps de plàstic o suro, cartró wc i dels ous… En grupets de nens de 3, 4 i 5 anys es realitzen construccions  als porxos de les aules durant el matí. Posteriorment els grups visiten els altres porxos i comenten les obres fetes i els materials utilitzats. Finalment, en horari de tarda, farem una selecció i redistribució de tots els materials utilitzats i anirem a la deixalleria mòbil a llençar-los en el contenidor corresponent.

 

Tallers de 1er a 3er

Activitat: Tallers “Plantem plantes dins una ampolla”, “Ninot que li creix cabell”, “Construïm moneder amb tetrabrick”

Resum: Reciclatge d'ampolles d'aigua . Plantar plantes dins d' una ampolla transparent i fer la decoració. Amb un mitjó fem un ninot-planta al que li creix el cabell i amb tetrabriks realitzem moneders.

Descripció:

Una setmana abans de l’activitat s’envia una circular perquè els nens portin de casa les ampolles transparents  ja tallades, un mitjó reutilitzat tipus mitja i tetrabricks. En horari de matí: ens barregem 1r,2n,3r en nou grups de nens/es en funció de la tipologia de decoració que realitzem de l’ampolla. Plantem les plantes a dins i en petits grupets les pengen a diferents espais de l’escola (passadissos, tanques del pati, entrada de l’escola) A partir de les 15:00h fem tres grups en espais diferents i procedim a la realització  del ninot que li creix el cabell i un taller de moneders amb tetrabicks que van portar néts de casa

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques