L'estalvi energètic a l'ESC Montserratina

3835441124?profile=RESIZE_710x

 

Els alumnes de l’escola des de ven petits ja sabem que és això d’estalviar energia i reduir el consum dels aparell electrònics de l’escola.

Cada divendres a l’hora del pati els delegats verds de cada classe fan un recorregut per totes les classes, tot fent d’investigadors energètics. La seva tasca és revisar que totes les classes estiguin sense les llums enceses, l’standby de la pantalla de l’ordinador activat i la pissarra digital apagada.

Aquest delegats tenen la funció de revisar, registrar i avaluar quines classes compleixen les consignes de l’estalvi energètic a l’escola. Enganxant una bombeta verda si tot està correcte i una bombeta vermella si s’han descuidat alguna de les accions.

També col·loquen una marca a l’acció que la classe s’ha descuidat amb la intenció de que a la tutoria amb l’ajuda del delegat verd es parli del tema per intentar conscienciar al grup i no tornar a tenir incidències energètiques.

Els delegats mentre fan el recorregut per les classes enregistren mitjançant una graella quines classes han obtingut el distintiu de bombeta verda o vermella. En finalitzar el trimestre es comptabilitza quina classe ha estat la més estalviadora de l’escola i se li atorga un distintiu d’estalvi energètic.

 

3835445710?profile=RESIZE_710x

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques