Bloc Escoles Verdes

LiquenCity

LiquenCity és un projecte de ciència ciutadana que busca líquens urbanites a les escorces dels arbres per avaluar la qualitat atmosfèrica de Barcelona i Madrid.

Us convidem a totes i tots a participar a la Bioblitz que tindrà lloc el el matí del diumenge 24 de març. Que què és una Bioblitz? Es tracta d’un esdeveniment festiu en què entre tots col·laborem en la descoberta de la natura en un lloc, temps i espai determinats. Aquesta vegada enfocat a buscar líquens.

La Bioblitz de LiquenCity serà als voltants del Baixador de Vallvidrera, que es troba ben a prop de Barcelona, però ja forma part del Parc Natural de Collserola: un petit pulmó verd de l’Àrea metropolitana. Es farà un itinerari de la mà d’experts que ens recolzaran en la descoberta i identificació dels líquens. Tot el que observem ho pujarem a Natusfera i contribuirem al mapa de líquens junt amb la resta de dades que hem anat prenent entre tots plegats.

Què ens diran els líquens sobre l’atmosfera d’aquest indret? En trobarem més que a la ciutat? Sospitem que sí però, ens ajudeu a resoldre aquestes preguntes i enriquir una mica més el mapa? No dubteu en venir i convertir-vos en experts ciutadans científics! Feu-ne tanta difusió com considereu oportuna, hi haurà líquens per a tots. Us hi esperem!

Trobareu tota la informació sobre l’organització en el següent enllaç http://liquencity.org/cat/liquencity-culmina-la-campanya-de-mostrejos-amb-un-segon-bioblitz-simultani-a-barcelona-i-madrid/

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques