10572933862?profile=RESIZE_710x

Avui us oferim dues guies que han dissenyat dues estudiants del Grau d'Educació Infantil de la Universitat Autònoma de Barcelona i que son el producte del seu Treball de Fi de Grau realitzat en col·laboració amb algunes escoles.

 

10572937077?profile=RESIZE_710xGuia d'activitat de l'hort a Educació Infantil (3-6 anys)

La Thais Flores ha confeccionat aquesta guia després d'un treball de recerca que inclou enytrevistes a diverses escoles. Hi trobareu informació sobre el valor educatiu dels horts i activitats relacionades amb aquest recurs educatiu que es poden fer a l'hort, a l'aula i fora de l'aula. També conté una selecció de bibliografia relacionada.

Podeu descarregar la guia en aquest enllaç. Hi podeu accedir també en la pestanya de recursos d'aquesta plataforma.
10572937477?profile=RESIZE_400x

Guia d'activitats per fer fora de l'aula amb l'enfocament ambiental a l'Etapa 0-6 anys

Aquesta guia l'ha elaborat l'Anna Maria Gomez Salvatella amb la col·laboració de les Escoles Verdes de Montcada i Reixac. Hi han participat l'Escola bressol Camí del Bosc, l'Escola bressol Mitja Costa, l'Escola bressol Can Casamada, l'Escola el Turó i l'Escola FEDAC Montcada.  Consta de dues parts: la primera part conté alguns consells per fer una bona sortida amb infants de 0 a 6 anys. La segona part, mostra exemples de com fer actvitats i sortides a l'entorn per a cada edat. 

Podeu descarregar la guia en aquest enllaç. També la podeu trobar sempre que vulgueu en la pestanya de recursos d'aquesta plataforma.

 

10572930276?profile=RESIZE_400x

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques