Premi escola, agricultura ecològica i alimentació 2023

12128477879?profile=RESIZE_400x

12128477885?profile=RESIZE_710xEl Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica va ser creat al 2013 per la Generalitat de Catalunya (Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i Departament d’Educació) i l’Associació Vida Sana i compta també amb la col·laboració de la XESC (Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya). Actualment el premi forma part de les activitats de la Setmana Bio a l’escola impulsada pel Departament d’Acció Climàtica.

El termini per presentar les candidatures és del 6 de juny al 24 de juliol. Es poden presentar iniciatives i projectes relacionats amb la producció i l’alimentació ecològiques impulsats per qualsevol centre educatiu o entitat (incloses universitats i empreses).

Categories del Premi EV:

  • Activitats desenvolupades i finalitzades durant el curs 2022-23 amb un premi de 1250€
  • Idees d’activitats o projectes a desenvolupar durant el curs 2023-24, amb un premi de 750€. L’objectiu d’aquesta categoria es afavorir el desenvolupament d’activitats i projectes que no es porten a terme per manca de recursos econòmics.
  • Material pedagògic amb fins educatius relacionats amb la producció i l’alimentació ecològica o l’agroecologia escolar amb un premi de 1250€
  • En aquest enllaç, trobareu un guió de la memòria explicativa del projecte i els criteris de valoració:  http://setmanabio.cat/condicions-premi-escola/

Aquí teniu alguns enllaços importants si voleu participar-hi:

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!

Si necessiteu fer alguna consulta, podeu contactar a: escola@setmanabio.cat

12128478695?profile=RESIZE_584x

12128478868?profile=RESIZE_400x

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques

Aquí trobareu els calendaris de trobades de professorat, trobades d'alumnat, formacions temàtiques i comissions de seguiment del curs 2023-24.

Hi ha 3 calendaris que es distribueixen en els següents territoris:

  • Alt Penedès i Garraf
  • Baix Llobregat
  • Vallès Occidental i Barcelonès

Us recomanem apuntar-vos en les trobades del vostre territori, però si teniu molt d'interès a participar en alguna proposta d'un altre territori ens podeu escriure a escolesverdes@fundesplai.org i fer-nos la petició.

Aquí podeu descarregar els calendaris en format PDF o JPG