PREMI ESCOLES VERDES 2023

 

JA ESTÀ PUBLICADA LA CONVOCATÒRIA DEL PREMI ESCOLES VERDES 2023

 

El Premi Escoles Verdes és un reconeixement públic a les actuacions i projectes d’educació per a la sostenibilitat que duen a  terme els centres educatius que formen part de la Xarxa Escoles Verdes. Tal i com podeu veure en la Resolució de la convocatòria del Premi EV 2023el premi consisteix en un diploma acreditatiu i una dotació econòmica per a cadascuna de les  tres categories en què es convoca. Els premis es lliuraran en un acte solemne al novembre de 2023. 

 

premi-EV-2023.jpg

 

Categories del Premi EV:

 • Trajectòria de millora continuada en el procés d’ambientalització del centre i d’implicació en la millora del seu entorn, amb una dotació de 3.000 euros.

 

 • Actuació singular dins o fora del centre,  amb una dotació de 1.500 euros.

 

 • Treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori, amb una dotació de 1.500 euros.

 

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI! A continuació us deixem enllaços als vídeosd'alguns dels centres guardonats amb el Premi EV 2022, i més avall, us expliquem com es presenten les candidatures. 

 

Premi EV-2022 a l’Actuació singular: Escola Sant Llàtzer

 

COM ES PRESENTEN LES CANDIDATURES AL PREMI EV 2023?

 

 • Les candidatures s’han de presentar a proposta de tercers, és a dir, que la candidatura l’ha de presentar algú que no sigui el mateix centre educatiu i que no tingui cap vinculació jurídica amb el centre educatiu per al qual se sol·licita el premi.

 

Qui pot presentar la candidatura?

 • Un ens local: en aquest cas, la presentació de les candidatures, junt amb la memòria descriptiva, han de ser formalitzades pel/per la representant legal i s’han de presentar en el registre telemàtic disponible de la Generalitat de Catalunya, mitjançant l’extranet de les administracions públiques de Catalunya, EACAT. El formulari i la informació sobre aquest tràmit són al web de l’EACAT.

 

 • Una persona jurídica: en aquest cas, la presentació de les candidatures, junt amb la memòria descriptiva, s’ha de realitzar utilitzant la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya. La sol·licitud s’ha d’emplenar en el formulari normalitzat que es pot descarregar des del portal de tràmitsCal identificació i signatura electrònica, o en el seu defecte, mitjançant l’eina idCAT.

 

 • En cas que s’opti per la presentació electrònica, la presentació de les candidatures, junt amb la memòria descriptiva, s’ha de realitzar utilitzant la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya. La sol·licitud s’ha d’emplenar en el formulari normalitzat que es pot descarregar des del portal de tràmitsCal identificació i signatura electrònica, o en el seu defecte, mitjançant l’eina idCAT
  • En el cas que s’opti per la presentació presencial, les sol·licituds de les candidatures acompanyades de la memòria descriptiva de la candidatura es poden presentar als serveis centrals del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del Departament d’Educació o a qualsevol oficina dels seus serveis territorials.
  • En tots dos casos la sol·licitud s’ha d’emplenar en el formulari normalitzat que es pot descarregar des del portal de tràmits, i en el cas que s’opti per la presentació presencial, un cop registrada la sol·licitud de la candidatura en alguna de les dependències abans indicades, l’han d’enviar, també, en format electrònic a l’adreça electrònica següent: escolesverdes.accioclimatica@gencat.cat
Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques

Aquí trobareu els calendaris de trobades de professorat, trobades d'alumnat, formacions temàtiques i comissions de seguiment del curs 2023-24.

Hi ha 3 calendaris que es distribueixen en els següents territoris:

 • Alt Penedès i Garraf
 • Baix Llobregat
 • Vallès Occidental i Barcelonès

Us recomanem apuntar-vos en les trobades del vostre territori, però si teniu molt d'interès a participar en alguna proposta d'un altre territori ens podeu escriure a escolesverdes@fundesplai.org i fer-nos la petició.

Aquí podeu descarregar els calendaris en format PDF o JPG