Projecte VIRTUE-s Erasmus+

4155651756?profile=RESIZE_710x

Des de SUBMON porten 3 anys treballant en el projecte VIRTUE-s, dintre del marc europeo Erasmus +.

El projecto VIRTUE-s té com a objectiu desenvolupar noves eines pràctiques per millorar la qualitat de l'ensenyament de les CIÈNCIES en les escoles de primària i secundària, i en els centre d'educació no formal.

VIRTUE-s proporciona continguts educatius i activitats pràctiques relacionades amb les ciències marines i es basa en la investigació de la incrustació d'organismes en estructures formades per discs col·locats durant unes setmanes en un medi aquàtic (riu, llac, mar). És un projecte centrat en ciències marines, però es pot adaptar fàcilment al treball d'aigües continentals.

Us animem a que participeu en el seu curs on-line Massive Open Online Course (MOOC) “PROMOTING OCEAN LITERACY AND PROJECT-BASED LEARNING BY MONITORING BIODIVERSITY” que s'organitza dintre d'aquest projecte.
El curso està dissenyat per a professorat, mestres que vulguin treballar amb l'alumnat les ciències del mar.

Serà completament gratuït, s'impartirà en llengua anglesa, i es farà des del 20 d'abril fins el 15 de maig. 
El curs està estructurat en quatre mòduls d'aprenentatge; cada mòdul inclourà un webinar presentat per experts en temes de biodiversitat marina, educació i  cultura oceànica.

Si esteu interessats en inscriure'us a aquest curs, ho podeu fer des de la plataforma online: https://submon.cloudfarm.it/enroll/J6A8KP 

 Si teniu dubtes o consultes podeu contactar directament amb Submón a:

 

4155638693?profile=RESIZE_710x

 

 

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques