Wiki Loves Earth: Concurs Fotogràfic

Wiki Loves Earth (http://wikilovesearth.wikimedia.cat) és un concurs fotogràfic internacional sobre patrimoni natural que es duu a terme durant el mes de maig de 2015.

El concurs vol recollir el màxim d’imatges d’alta qualitat sobre el patrimoni natural amb la intenció de descobrir i difondre la informació sobre el patrimoni a partir d’un registre gràfic útil per la Viquipèdia. És una invitació oberta a tothom perquè comparteixi el seu coneixement i les seves fotografies, dins de l’esperit que tothom pugui accedir lliurement al coneixement comú. Per això demanen als participants que cedeixin les seves fotografies sota unes determinades condicions.

Després d’una primera edició el 2014, s'engega una segona edició per tot l’àmbit català organitzat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Amical Wikimedia. Tothom hi pot participar per millorar la Viquipèdia i per donar a conèixer el patrimoni natural local que es pot trobar a tot arreu. Només heu d’observar allò que teniu prop de casa i ajudar a difondre-ho.

Podeu consultar les imatges enviades fins al moment a través del següent link:https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Images_from_Wiki_Loves_Earth_2015_in_Andorra_&_Catalan_areas

 
Com enviar les fotografies? Consulta a la web dels premis Com participar-hi! També pots consultar el vídeo explicatiu que han preparaton s'explica, pas a pas, com pujar les imatges al concurs.

Per a més informació vegeu les bases del concurs.

Aprofiteu les vostres sortides per fer fotos dels espais naturals que visiteu i envieu-les al concurs!

 

Categories i Premis
El concurs estableix 7 categories repartides per àmbits territorials: Alt Pirineu i Aran, Camp de Tarragona, Comarques Centrals, Comarques Gironines, Metropolità, Ponent i Terres de l’Ebre. Addicionalment hi ha el Premi absolut a la millor fotografia.

Per a cada categoria hi ha un 1er, un 2on i un 3er premi. Els premis estan relacionats amb propostes ecoturístiques procedents d'entitats de conservació de Catalunya i són organitzats per la Xarxa de Custòdia del Territori. Us recomanem que feu un cop d'ull a la relació de premis, tots ells molt interessants!

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Escoles Verdes Barcelona Comarques para agregar comentarios!

Join Escoles Verdes Barcelona Comarques